OM OSS

VÅR DUO

Det ligger nära till hands att tro att vi är ett gift par, men så är inte fallet. Vi är helt enkelt två väldigt goda vänner med samma yrkestitel, som upptäckt att vi har väldigt roligt tillsammans och kompletterar varandra väl. Sedan den dag våra yrkesvägar för första gången korsades har vi hållit ihop och kommit att bli en given duo.


Nu slår vi upp portarna till vår första gemensamma mottagning dit vi välkomar er som behöver hjälp mot ett bättre mående, en mer välfungerande organisation eller relation.


Vi är den moderna psykologmottagningen där allvar blandas med humor. Oavsett om vi möter en patient, en chef, ett par eller arbetslag baseras vårt arbete alltid på evidensbaserade metoder.KLARA RING VESTBERG

Under sina tio år som legitimerad psykolog har Klara främst arbetat med att hjälpa människor i behov av psykologisk behandling och neuropsykiatrisk utredning. Hon har erfarehet av arbete inom såväl primär-, akut- och specialistvård.


I den psykologiska behandlingsarbetet arbetar Klara utifrån metoden KBT (Kognitiv beteendeterapi), inte sällan med inslag av ACT (Acceptance and Commitment Therapy).


Klara har också inriktat sig mot arbetslivets psykologi och bland annat utbildat arbetsgrupper, handlett personal och jobbat med arbetslivsinriktad rehabilitering för individer med psykisk ohälsa som står långt ifrån arbetsmarknaden.


Klara har god vana av såväl digitala som fysiska möten och anpassar mötesformen efter klientens önskemål.


För Klara är det viktigt att arbeta aktivt och lösningsorienterat mot dina mål.LINA LILJETHÖRN

Lina är legitimerad psykolog med pågående specialistutbildning inom Klinisk psykologi. Hon har mångårig erfarenhet av psykologarbete inom bland annat specialistpsykiatrin, och har även arbetat som chef.


Lina har god kunskap inom psykiatrisk bedömning, diagnostisering och behandling (individuell och grupp) samt inom neuropsykiatrisk utredning, handledning och ledarskap. Hon är van vid att arbeta såväl digitalt som på fysisk mottagning.


I det psykologiska behandlingsarbetet arbetar Lina utifrån metoden KBT (Kognitiv beteendeterapi) och har bland annat fördjupade kunskaper inom ACT (Acceptance and Commitment Therapy), UP (Unified Protocol), CFT (Compassion Focused Therapy) och IBCT (Integrative Behavioral Couples Therapy).

För Lina är det viktigt att du känner dig trygg och snabbt får den hjälp du behöver.


Utöver psykologduon.se driver Lina företaget

Liljethörn & Partner AB som du kan läsa mer om på

liljethorn.se